Silent Elegance z Shopping Center de Bijenkorf, The Hague

The 10,000 square meter “de Bijenkorf” flagship store in The Hague has been repositioned and renovated into a modern, future-oriented shopping destination. The bright, modern design creates a pleasant, fresh atmosphere and integrates the existing elements of the architecture of the 1920s.

The lighting for the ground floor was redesigned, the lighting concept on the upper floor was revised and adjusted. Downlight modules were specified especially for the project and brought into an overarching grid, which is integrated into the architecture and supports the routing. The result is uniform, pleasant, high-quality retail lighting that presents the goods optimally and without glare and invites you to linger.

Client

de Bijenkorf

Architecture

Michelgroup, Ulm

Completion

2013